Peru

Kako je prošla večer Perua?

Uz suradnji s KLM AIR FRANCE aviokompanijom, 5.12. poletjeli smo do naše nove destinacije na Travelloungeu- Lime i upoznali impresivnu zemlju Latinske Amerike- Peru.

Je li Machu Picchu baš onakav kakvog smo naviknuli viđati na mnogobrojnim fotografijama? Kakav je to osjećaj kada ugledaš grad skriven 400 godina od ostatka svijeta? U kojem to kanjonu u Peruu živi najmnogobrojnija obitelj veličanstvenih
kondora? Kako žive pastiri oko slikovitog seoceta Sibayo nedaleko od izvora rijeke Amazone?
Na sva ta pitanja odgovorit će vam Maja Klaric, putnica i pjesnikinja koja će predstaviti svoje tromjesečno putovanje na koje se uputila sa svojim partnerom Goranom Blaževićem. Na mnoga će putovanja Maja i odgovoriti na sebi svojstven
način – čitajući putopisne stihove iz svoje knjige ” Nedovršeno stvaranje.”
Osim Maje svoj doživljaj Perua dijele s nama:
Zoran Breberina i Sandra Perišin koje je Peru ostavio bez daha.

I ovaj put pobrinuli smo se za drugačiju prezentaciju Perua. Probat ćemo i degustirati okuse zemlje udaljene tisućama kilometara od nas i doživjeti Peru u Zagrebu.

Bilo je korisno čuti različiti itinerer, dojmove i informacije o Peru, od avio letova, smještaja do toga koliko je novaca potrebno za boravak u Peru i koliko je ova destinacije zanimljiva za sve one zaljubljenike u Maje i Inke i sve što je danas od njih ostalo i po čemi je Peru poznat.

Vjerujem da smo goste inspirirali i motivirali nakon Travelloungea da posjete i ovu destinaciju jer Peru nije samo Macchu Picchu u što ćete se uvjeriti i sami vrlo brzo.
Sve slike možete pogledati u galeriji, a biti će nam drago da nas pratite i na društvenim mrežama.

Vidimo se na sljedećem Travelloungeu u siječnju 2019.

Slike s tematske večeri Perua možete pogledati u galeriji slika:

Podijeli s prijateljima