Poljska

Kako je prošla večer Poljske?

U suradnji s LOT Polish Airlines, poljskim avioprijevoznikom, u Gackoj16, 26.09. održala se još jedna večer putovanja. Večer Poljske kroz 5 osjetila.

Svoje viđenje Poljske, svoje doživljaje, porijeklo i priče iz Poljske podijelile su s nama drage nam gošće. Nadja Irena Frišić, digital nomad i novinarka sa zavidnim brojem zemalja iza sebe. Do Posljske autom i doživljaj Varšave u društvu lokalnih isprićala nam je Nadja.

Monika Cegnar-Jurjević, porijeklom Poljakinja otkrila nam je i ostale gradove Poljske i kako to izgleda kada na put povedeš prijatelje koji su vrlo skeptični što od Poljske mogu očekivati pa onda iznenađeni planiraju već sljedeće putovanje i to opet u Poljskoj. Što obići i vidjeti vlakom po Poljskoj saznali smo u Monikinoj prezentaciji.

Ovaj put počastili smo se okusima, mirisima i suvenirima direktno iz Poljske uz pomoć LOT Polish Airlines koji se pobrinuo za pravi doživljaj destinacije.Večer je završena kvizom znanja na kojem su sudjelovali svi posjetitelji, a sretnici su osvojili 3 nagrade. Za Prvo mjesto podijeljene su dvije povratne vikend karte direktnog leta za Varšavu, za drugo mjesto putni kofer, a za treće mjesto maketu aviona.
Osim toga LOT je osigurao 4 boce Zubrowke ( aromatična vodka u koju se dodaje sušena bisonska trava- odlično u kombinaciji sa sokom od jabuke), poljske slatkiše (karamele Krowki, šljive u čokoladi i dr.) i kabanose – sušene tanke kobasice (u pakiranju TO GO). Bio je ovo stvarno doživljaj Poljske kroz sva osjetila.

Vjerujem da smo goste inspirirali i motivirali nakon Travelloungea da posjete Poljsku. Sve slike možete pogledati u galeriji, a biti će nam drago da nas pratite i na društvenim mrežama.
Sljedeći Travellounge je 12.11. na temu Gruzije koja sve više svojom gastro i etno ponudom privlači turiste u svoje krajeve.

Slike večeri Poljske možete pogledati u galeriji slika:

Podijeli s prijateljima