Sejšeli

Kako je prošla druga večer Sejšela 5.10.2017.?

Druga večer nastala je u suradnji s turističkim uredom Sejšela iz Pariza na što smo izuzetno ponosni.Travellounge je Sejšele predstavio kroz 5 osjetila što je i ideja večeri putovanja, doživljaj destinacije na drugačiji način.Počeli smo uz ritam djembe bubnjeva, a nastavili kroz priču, okuse i mirise s ovog rajskog otočja koji je mnogima destinacij snova.

Gđa. Karen Confait iz TZ-a Sejšela u svojoj nas je prezentaciji vodila ljepotama Sejšela, a sa sobom je ponjela i autentične proizvode koje smo rado podijelili s našim gostima i sretnicima nagradnog izvlačenja.
Čips od banane, eko pokloni od prirodnih materijala, degustacija 2 vrste ruma i začini s lokalne tržnice samo su djelić doživljaja ove egzotične destinacije.
Karen nam je vrlo brzo dala dovoljno razloga za posjet Sejšelima, a osim prekrasnih plaža Sejšeli skrivaju još mnoge ljepote kojima su svjedočili i naši drugi gosti. Maja Milić, Saša Forić i Vlado Šestan.

Maja se nedavno vratila s medenog mjeseca i nije krila oduševljenje svojim odabirom ove destinacije za kako kaže najljepši odmor ikad. Boravak od 2 tjedna na 2 različita otoka bili su pun pogodak u vlastitom aranžmanu i odabiru smještaja. Bez horde turista na Sejšelima se može uživati i biti gotovo sam na plaži što je danas velika privilegija čak i na onim plažama svjestkog gčasa. Maja nas je uvjerila da su Sejšeli još ljepši nego na slikama i sve nas je pozvala da moramo posjetiti bar jedan od otoka jer svaki je lijep na svoj način.

Saša je na Sejšelima bio sa svojom djevojkom i u sjećanju mu je ostala odlična hrana, super ronjenje i uživanje u izletima brodom na lokalne otoke. Osim plaža može se ići i na treking u obližnji nacionalni park i provesti vrijeme s raznim životinjama među njima i u društvu 200-to godina stare kornjače Esmeralde koja je glavna turistička atrakcija i jedna od najstarijih na svijetu. Bilo da idete s djevojkom, prijateljima ili obitelji Sejšeli su destinacija gdje ćete uživati svim svojim osjetilima.

Vlado je na Sejšelima bio dva puta, a pecanje mu je ovdje bila glavna zanimacija. Na ovakvim lokacijama pecati je vrlo zabavno, uzeti lokalni brod, udaljiti se malo od obale i nevjerojatne ribe mogu se vidjeti u Indijskom Oceanu. Lokalna tržnica mjesto je koje se ne propušta. Osim riba, začini različitih kultura koje se miješaju na otocima daju bogat okus jelima. Ovdje se može dobro jesti i piti i uživati u lijepom vremenu jer takvo je gotovo cijele godine. Gdje boraviti, odsjest i što očekivati na ovakvom mjestu bile su nam vrlo koristan savjet i pozvali smo goste da posjete FB stranicu “Savjetnik za putovanja” ukoliko ih zanima još korisnih informacija.

Nakon stvarnih priča naših gostiju, glavnu riječ je preuzeo Qatar Airways koji nas je oduševio ekskluzivnom informacijom da ćemo imati 2 sretna dobitnika povratne karte za Bali. Dobitnike izvlačimo krajem godine za savršen poklon pod bor. Vrlo povoljna cijena povratne karte za Sejšele te grupni popust za polaznike Travelloungea oduševila nas je i prvi je kružić na nagradnom kartončić popunjen. Hvala Qatar!

Slike s večeri možete pogledati ovdje.

 

 

Podijeli s prijateljima