Tajland

Kako je prošla večer Tajlanda?

6.-ti po redu Travellounge održali smo zadnjeg dana veljače u Travel & technology HUB-u.
Vani je bilo -10, a mi smo se grijali pričama s druge strane svijeta.
Uzbuđenje predavača i gostiju je iz minute u minutu bilo sve veće jer na ovom smo Travellounge imali i finale naše nagradne igre – izvlačenja sretnih dobitnika 2 povratnih karata za Bali preko Dohe, dar sponzora prvih 6 večeri putovanja Qatar Airways. Čestitamo još jednom sretnim dobitnicima, Antoniji Brlek i Zdravku Herenčiću koji su osvojili povratnu kartu za ovu egzotičnu & daleku desitnaciju s kojom smo i započeli projekt večeri putovanja u Zagrebu.

Slušali smo različita iskustva od naših gostiju koji su s nama podijelili svoj doživljaj ove vrlo popularne destinacije, od samostalnog putovanja do agencijskog iskustva. Bilo je korisno čuti različiti itinerar, dojmove i informacije, od smještaja do toga koliko je novaca potrebno za cca tjedan dana Tajlanda.
S Tajlanda nam se i javila Riana koja vodi grupe hrvatske grupe putnika na Tajland pa smo i iz prve ruke od profesionalaca čuli ono najbolje od Tajlanda. Hvala Riana!
Travellounge se pobrinuo i ovaj put da uživaju sva osjetila.Degustirali smo jakoooo fini čips od čokolade i kokosa i 100% coconut juice, dar prijetelja večeri Tajalnda, internacionalnoh marketa- Pekinška Patka– u Vlaškoj.U magazinu Place2go koji je dočekao svakog gosta, nalazio se vaučer za godišnju pretplatu po super cijeni. 4 broja godišnje savršeno su štivo za motivaciju gdje sljedeće pored večeri putovanja.Približili smo i koncept zamjene tzv. homeexchange preko kojeg na Tajlandu možete biti besplatno. Tajna je u tome da zamijenite svoj dom ili vikendicu s nekom drugom u svijetu i za vas je smještaj tamo 0 kuna. Također to vrijedi i za Tajlanda gdje je preko 100 nekretnina, a gospođa Milada iz publike objasnila nam je kako ona boravi besplatno svijetom i kako baš planira put u Vijetnam preko zamjene.Svi prisutni imaju posebne uvjete ako se odluče na članstvo, samo se potrebno javiti Rujani na mail.Tajland je definitivno destinacija koju treba vidjeti, čuli smo preko 10.000 Hrvata prošle godine.
Vjerujem da smo goste inspirirali i motivirali nakon Travelloungea da posjete taj #amazingthailand.
Sve slike možete pogledati u galeriji, a biti će nam drago da nas pratite i na društvenim mrežama.
Sljedeći Travellounge planiramo 28.3. na temu Zanzibar i budite nam opet dragi gosti!

Slike 6-te večeri putovanja možete pogledati u galeriji slika:

Podijeli s prijateljima