Koliko ste puta o destinaciji tražili iskustva nekoga tko je tamo bio? Koliko ste pročitali blogova i pregledali koliko stotina slika o nekoj destinaciji? Skupili ste i pogledali puuuno toga, ali i dalje tražite informacije iz prve ruke. Zato je Travellounge savršeno mjesto za odgovore na vaša pitanja. Dođi i uživaj u orginalnim pričama poznatih Putoholičara. Vidimo se na večerima putovanja u Gackoj16 u Travel & technology HUB-u. Pratite nas i putem FB-a o najavama novih večeri putovanja u 2020.


Europe/Zagreb Večeri putovanja Putopisno druženje. Gacka 16, Zagreb travellounge info@travellounge.hr

Drugačiji doživljaj destinacije.

Stvarne priče s putovanja.

Kids friendly

Pratite nas na društvenim mrežama

O NAMA

ZAŠTO TRAVELLOUNGE ?

Travellounge je nastao iz želje da se iskustvo s putovanja prenese drugima na jedan nov, životan način, kroz priču. Odgovori na pitanje "kako ti je tamo bilo?" i "koliko košta karta?" nisu dovoljan razlog da se odlučimo za neku destinaciju jer želimo više, želimo detalje. Zašto ići tamo? Što se to tamo može probati, vidjeti, doživjeti ili upoznati. Odgovore na takva pitanja možeš čuti na Travelloungeu. Nek ti Travellounge bude motivacija, inspiracija i razlog bliže tvojoj odluci da konačno posjetiš destinaciju o kojoj si čuo svašta, ali sada si siguran da ideš.

Opusti se i budi mi dragi gost Travelloungea! Rujana

Kontakt:

Newsletter: Prijavi se na newsletter i obavijestiti ćemo te o novim večerima i korisnim pričama i informacijama koje će ti pomoći pripremiti se za putovanja. Lako se kasnije odjaviš. Poštujemo Politiku privatnosti.

SPONZORI & PARTNERI PROJEKTA