Travellounge te poziva na novu večer putopisnih druženja u Zagrebu. 30.01., srijeda u 19 sati. U suradnji s QATAR AIRWAYS upoznat ćemo MALDIVE kroz priče onih koji su bili tamo.Iznenadi se egoztikom i možda baš ti budeš sljedeći putnik koji će posjetiti raj na zemlji!

30.1. 2019.
2019-1-30 19:00:00 2019-1-30 21:00:00 Europe/Zagreb Idemo na Maldive Putopisno druženje. Gacka 16, Zagreb travellounge info@travellounge.hr

Drukčiji doživljaj destinacije.

Stvarne priče s putovanja.

Kids friendly

Pratite nas na društvenim mrežama

O NAMA

ZAŠTO TRAVELLOUNGE ?

Travellounge je nastao iz želje da se iskustvo s putovanja prenese drugima na jedan nov, životan način, kroz priču. Odgovori na pitanje "kako ti je tamo bilo?" i "koliko košta karta?" nisu dovoljan razlog da se odlučimo za neku destinaciju jer želimo više, želimo detalje. Zašto ići tamo? Što se to tamo može probati, vidjeti, doživjeti ili upoznati. Odgovore na takva pitanja možeš čuti na Travelloungeu. Nek ti Travellounge bude motivacija, inspiracija i razlog bliže tvojoj odluci da konačno posjetiš destinaciju o kojoj si čuo svašta, ali sada si siguran da ideš.

Opusti se i budi mi dragi gost Travelloungea! Rujana

Kontakt:

Newsletter: Prijavi se na newsletter i obavijestiti ćemo te o novim večerima i korisnim pričama i informacijama koje će ti pomoći pripremiti se za putovanja. Lako se kasnije odjaviš. Poštujemo Politiku privatnosti.

SPONZORI & PARTNERI PROJEKTA