Kako putovati svjieto gotovo besplatno? Kako i TI možeš putovati svijetom gotovo besplatno? Travellounge te poziva da naučiš od najboljih i u goste smo pozvali Tomislava Perka, autora dvije knjige i 300 održanih predavanja na temu putovanja. Couchsurfing, HomeExchange, Hitchhiking, HouseSitting samo su jedni od alternativnih načina kako putovati svijetom. Svoje iskustvo, doživljaje i priče s putovanja sa svih krajeva svijeta Tomislav Perko s nama dijeli na sedmanestom po redu Travelloungeu. Ulaznice za ovaj edukativan i insprirativan Travellounge možete kupiti na entrio.hr Vidimo se 20.3. u Gackoj16 u 19 sati.

20.3. 2019.
2019-3-20 19:00:00 2019-3-20 21:00:00 Europe/Zagreb Putovati oko svijeta s Tomislavom Perkom Putopisno druženje. Gacka 16, Zagreb travellounge info@travellounge.hr

Drugačiji doživljaj destinacije.

Stvarne priče s putovanja.

Kids friendly

Pratite nas na društvenim mrežama

O NAMA

ZAŠTO TRAVELLOUNGE ?

Travellounge je nastao iz želje da se iskustvo s putovanja prenese drugima na jedan nov, životan način, kroz priču. Odgovori na pitanje "kako ti je tamo bilo?" i "koliko košta karta?" nisu dovoljan razlog da se odlučimo za neku destinaciju jer želimo više, želimo detalje. Zašto ići tamo? Što se to tamo može probati, vidjeti, doživjeti ili upoznati. Odgovore na takva pitanja možeš čuti na Travelloungeu. Nek ti Travellounge bude motivacija, inspiracija i razlog bliže tvojoj odluci da konačno posjetiš destinaciju o kojoj si čuo svašta, ali sada si siguran da ideš.

Opusti se i budi mi dragi gost Travelloungea! Rujana

Kontakt:

Newsletter: Prijavi se na newsletter i obavijestiti ćemo te o novim večerima i korisnim pričama i informacijama koje će ti pomoći pripremiti se za putovanja. Lako se kasnije odjaviš. Poštujemo Politiku privatnosti.

SPONZORI & PARTNERI PROJEKTA