Svi pričaju o tom Caminu, o poznatom putu svetog Jakova, o stotinama kilometara koje treba prijeći pješke. Put je to koji je promijenio živote mnogih.I zato Travellounge u goste zove Ivana Bengerija koji je prešao gotovo 900 km pješke. "Camino je posebna priča, najposebnije putovanje. Mladi i stari, svi jedna velika obitelj. Svatko ima svoje razloge, ali svi imamo isti cilj! Ne propustite savjete, informacije, put i rutu od onih koji su ti prošli i rezervirajte na vrijeme svoje mjesto u Gackoj 16, 1.3. u 19 sati. Vidimo se!

01.3. 2019.
2019-3-1 19:00:00 2019-3-1 21:00:00 Europe/Zagreb Idemo na Camino Putopisno druženje. Gacka 16, Zagreb travellounge info@travellounge.hr

Drugačiji doživljaj destinacije.

Stvarne priče s putovanja.

Kids friendly

Pratite nas na društvenim mrežama

O NAMA

ZAŠTO TRAVELLOUNGE ?

Travellounge je nastao iz želje da se iskustvo s putovanja prenese drugima na jedan nov, životan način, kroz priču. Odgovori na pitanje "kako ti je tamo bilo?" i "koliko košta karta?" nisu dovoljan razlog da se odlučimo za neku destinaciju jer želimo više, želimo detalje. Zašto ići tamo? Što se to tamo može probati, vidjeti, doživjeti ili upoznati. Odgovore na takva pitanja možeš čuti na Travelloungeu. Nek ti Travellounge bude motivacija, inspiracija i razlog bliže tvojoj odluci da konačno posjetiš destinaciju o kojoj si čuo svašta, ali sada si siguran da ideš.

Opusti se i budi mi dragi gost Travelloungea! Rujana

Kontakt:

Newsletter: Prijavi se na newsletter i obavijestiti ćemo te o novim večerima i korisnim pričama i informacijama koje će ti pomoći pripremiti se za putovanja. Lako se kasnije odjaviš. Poštujemo Politiku privatnosti.

SPONZORI & PARTNERI PROJEKTA